2 000 +

успешных поступлений

в 500 +

университетов и бизнес-школ мира

в 30 +

странах работают после учебы наши выпускники

Лондонский городской университет, MSc, Исследования в области продуктов питания

The main subjects are: Food analysis; sensory analysis; food microbiology; and food biotechnology; dissertation; research project (food analysis; sensory analysis; food rheology).

Вступительные требования

A lower 2nd UK 1st degree in food science or a related subject (microbiology; biochemistry; nutrition; or agricultural sciences); or equivalent overseas qualification; for students whose 1st language is not English: IELTS 6; TOEFL 580; CBT TOEFL 237; or equivalent.
 
Форма обучен. Начало Продолж.
Дневное сентябрь Кол-во лет: 1
Вечернее сентябрь Кол-во лет: 2
The course helps students become independent researchers who can critically evaluate the science and apply it to new situations; the main focus is on food analysis; sensory analysis; food microbiology related to food safety, spoilage and fermentations; and product development and quality control.

Другие программы вуза

Как ВЕРНО выбрать  ПРОГРАММУ за рубежом?
Получить пошаговый план нашего основателя Яны Драпкиной
PDF
7 стр.

Расположение